Inici / Actualitat / El col·legi CIDE celebra la 9a Cursa Solidària CIDE a favor d’ALCER, associació per a la lluita de malalts del ronyó

El col·legi CIDE celebra la 9a Cursa Solidària CIDE a favor d’ALCER, associació per a la lluita de malalts del ronyó

El diumenge 14 de maig es va celebrar la 9a Cursa Cooperativa CIDE, una jornada que combina l’esport, la convivència i la solidaritat. Enguany la participació va arribar a devers 800 esportistes de totes les categories i un total de 2000 persones que no es varen voler perdre la possibilitat d’ajudar a ALCER, associació per a la lluita contra les malalties del ronyó i de gaudir d’una jornada de fer escola i comunitat tots plegats.


Els primers a començar a córrer varen ser els més petits, els infants d’Infantil. Molts d’ells anaven acompanyats dels seus pares, que els animaven per tal d’arribar a la meta que s’ubicava a uns 500 metres i on varen rebre un bossa amb regals dels nostres patrocinadors, fent un recorregut per dins de l’escola fins a arribar al camp de futbol. Els següents varen ser els alumnes 1r i 2n de Primària, que ja varen fer un recorregut més llarg, de 750 metres, però ja sols, sense els seus familiars. Seguidament, va ser el torn dels nins i nines més majors, els que van de 3r a 4t de Primària amb el mateix recorregut. I per acabar, els alumnes més majors, de 5è i 6è de Primària, que varen fer un recorregut de 1000 metres. Tots ells varen gaudir de valent i es varen sentir com a grans guanyadors en el moment de creuar la línia de meta. La recompensa? Passar una bona estona en companyia dels seus amics i familiars i una bossa amb diferents productes dels nostres col·laboradors.


El següent torn va ser per a la categoria reina: la Cursa Cooperativa CIDE, una cursa de 6,3 km que recorre els voltants de l’escola, arriba fins al camp de golf i té diferents pujades i baixades. El guanyador de la categoria masculina va ser Andoni Irazusta, amb 22:41 minuts, seguit del nostre alumne de 4t d’ESO, Daniel Oliver, amb 22:41 minuts, i en tercer lloc, Pedro Olmos, amb 23:02 minuts, que havia estat el guanyador de les nostres dues curses anteriors. A la categoria femenina la guanyadora va ser Marina Grosso, amb un temps de 25:21 minuts, seguida de Xisca Llobera , una mare de l’escola, amb 31:30 mins, i Eva Murillo, professora del CIDE, amb 32:14 mins.


Després d’aquesta cursa va sortir la caminada popular on els participants varen fer a peu 3 quilòmetres del recorregut. Per acabar, tots varen poder recuperar forces amb un petit refrigeri i varen gaudir del sorteig de regals dels nostres col·laboradors. Moltes gràcies a tots per participar: alumnes, famílies, voluntaris, equip d’elitechip i ALCER, així com a tots els nostres patrocinadors. Un any més demostram que junts podem gaudir d’una jornada d’esport, solidaritat, companyonia i diversió. Junts, som CIDE!

No et perdis...

Guanyadors dels concursos literaris de secundària 2023

Un any més els nostres alumnes han deixat volar la seva imaginació per fer textos …