Inici / Actualitat / El projecte Healthygym dels alumnes d’FPB2 guanya els Premis ICAPE

El projecte Healthygym dels alumnes d’FPB2 guanya els Premis ICAPE

 

Els alumnes de Formació Professional 2 han feina tot l’any amb el projecte ICAPE, un concurs dels millors projectes empresarials en l’àmbit de l’economia social efectuats per estudiants de cicles formatius i de formació professional bàsica que organitza la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears.

Aquest projecte consisteix a crear una empresa i intentar dur-la a terme. Per aconseguir-ho, els alumnes del CIDE han fet estudis de mercat, plans d’empresa, plans de finançament, han dissenyat anuncis, vídeos promocionals i moltes més coses. L’objectiu era que el projecte fos el més real possible. I així va nèixer Healthygym.

Una vegada finalitzat, va competir amb projectes d’altres alumnes de la nostra comunitat i, finalment, varen ser presentats a la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria davant un jurat i un dels nostres projectes, Healthygym, va quedar finalista. El premi que han rebut els alumnes és de 1000 euros. Enhorabona!!!

A més, unes setmanes més tard, els alumnes de segon curs d’FP varen convidar a berenar els alumnes de primer curs per agrair-los la seva participació en el vídeo promocional que varen fer.

 

 

 

 

No et perdis...

Apunta’t als Cicles Formatius del CIDE i… prepara’t pel món laboral!

Més de 300 empreses t’esperen! El Col·legi CIDE, cooperativa d’ensenyament, ofereix Formació Professional des del …