Inici / Actualitat / Els alumnes de 1r de CFGM SMIX ajuden als de 4t C de Primària en el seu projecte “Viatjam pel món”

Els alumnes de 1r de CFGM SMIX ajuden als de 4t C de Primària en el seu projecte “Viatjam pel món”

 

Els alumes de 1r del Cicle Formatiu de Grau Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes han tengut una visita dels alumnes de 4t C de Primària. Els petits els varen enviar abans d’anar-hi una carta perquè els ajudassin a fer una presentació de diapositives pel seu darrer projecte: “Viatjam pel món”.

En arribar a la classe del cicle formatiu, els alumnes de les dues etapes s’han distribuït en grups i els grans els han explicat als petits com podien cercar fotografies i les passes que havien de seguir per a fer una presentació. Tot i que han dedicat molt de temps, encara no han acabat la feina i en tenen per a més dies… I és que encara han d’investigar molts indrets. N’han escollit de ben diferents: Japó, Sidney, Jaén, Londres, Austràlia, Brasil, Argentina, Los Angeles i Nova York.

Als alumnes del cicle formatiu els ha sorprès molt la feinada que duien preparada els de 4t de Primària, tota la informació seleccionada i treballada, i les idees tan clares que tenien. Tots junts han gaudit molt de l’experiència.

 

 

 

 

No et perdis...

Apunta’t als Cicles Formatius del CIDE i… prepara’t pel món laboral!

Més de 300 empreses t’esperen! El Col·legi CIDE, cooperativa d’ensenyament, ofereix Formació Professional des del …