Inici / Actualitat / Els alumnes de Llenguatge musical comparteixen la seva experiència del muntatge de ‘Els Miserables’ en un vídeo

Els alumnes de Llenguatge musical comparteixen la seva experiència del muntatge de ‘Els Miserables’ en un vídeo

 

aaalesmiserables_1

Tenim preparada una petita sorpresa musical per a vosaltres. Es tracta d’un regal que ens donen els alumnes de Llenguatge musical, la nova assignatura del Departament de Música impartida des d’enguany a Batxillerat. Segons ens explica n’Àlvar Servera, ‘hi hem posat moltes energies, il·lusió, esforç, humilitat… però també ambició, i, després d’uns mesos de feina, començam a recollir-ne els fruits’.

aaalesmiserables_4 aaalesmiserables_5

Àlvar comenta que ‘ja a la passada Nit de l’Art ‘vàrem passar el bateig de foc i ens atrevírem a presentar una mostra del que feim a classe, en directe, en un escenari i amb públic de veritat. Conscients  que ens queda molt per millorar, també estam satisfets del camí recorregut; per això, ho volem compartir amb vosaltres’.

aaalesmiserables_2 aaalesmiserables_3

Esperam que gaudiu d’aquest petit tast de Els Miserables i aprecieu el mèrit dels alumnes que, amb la millor intenció del món, i partint de zero en alguns casos, han volgut compartir la seva experiència. Aquí teniu el resultat d’aquesta fantàstica experiència:

 

No et perdis...

Compra Roba CIDE 2023 2024

Venda de roba CIDE

Des de dilluns dia 4 de setembre i fins dijous dia 7, es durà a …