Inici / Actualitat / Els alumnes del CIDE becats amb Erasmus + comencen la seva aventura

Els alumnes del CIDE becats amb Erasmus + comencen la seva aventura

 

aaaErasmus+CIDE2016_2

Maletes a punt, un poc de nervis i moltes ganes per començar una aventura incomparable: una estància de cinc setmanes a l’estranger per aprendre un ofici, submergir-se dins una cultura diferent i desenvolupar habilitats lingüístiques i professionals, tot això dins el programa educatiu europeu Erasmus +.

Alguns dels estudiants seran acollits per famílies locals, mentre que d’altres viuran a apartaments o pisos gestionats des de l’escola amb les autoritats locals de cada país. Dels sis alumnes seleccionats al CIDE, un ja ha partit per realitzar pràctiques d’Informàtica a South Cheshire, Anglaterra. Els altres cinc partiran el 16 de maig. Es repartiran entre la ciutat alemanya de Lübeck, on un alumne farà pràctiques d’Informàtica, i Vicenza, itàlia. Fins allà partiran un total de quatre alumnes més per realitzar estudis d’Administració i Informàtica. Aquests darrers, a més de rebre classes pràctiques, faran un curs per aprendre italià.

aaaErasmus+CIDE2016_3

Les beques Erasmus +, finançades amb fons de la Unió Europea, suposaran per als estudiants fins a 200 hores de pràctiques, el 50% del total dels seus estudis. Cal recordar que el CIDE forma part d’un consorci d’escoles inscrites dins la Conselleria d’Educació per formar part d’aquest programa tan innovador i interessant per als estudiants.

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …