Inici / Actualitat / Els nostres padrins ens ajuden a descobrir les màquines antigues (3r Primària)

Els nostres padrins ens ajuden a descobrir les màquines antigues (3r Primària)

 

Els nins de 3r E de Primària estan treballant les màquines a l’àrea de Ciències Naturals. Una vegada han après a diferenciar les màquines simples de les compostes, han pogut observar que fa molts d’anys uns senyors varen inventar màquines molt importants per al progrés de la humanitat. A partir d’aquí se’ls va ocórrer que, tal vegada, els seus padrins sabien més d’aquests temes i que els podrien ajudar a entendre millor els canvis que s’han anat produint al llarg la història. Així que els varen convidar a venir un dia a la classe perquè els contassin les seves vivències de quan eren petits en relació amb les màquines.

Tres padrins es varen oferir voluntaris per a aquesta aventura i es tractaren aspectes molt interessants. Perquè els nins ho entenguessin millor varen mostrar diferents imatges antigues i modernes: molins, càmeres de fotos, tramvies, bicicletes, cotxes, avions, politges i moltíssimes coses més. Els nins també varen aprofitar per fer-los preguntes, sobretot volien saber a quins jocs jugaven els seus padrins quan eren petits com ells.

Gràcies a les explicacions d’aquests padrins els nins s’han adonat dels grans canvis que han anat sorgint durant molts d’anys. Tal vegada, ara valoren molt més totes les comoditats a les quals estan acostumats!

 

No et perdis...

Apunta’t als Cicles Formatius del CIDE i… prepara’t pel món laboral!

Més de 300 empreses t’esperen! El Col·legi CIDE, cooperativa d’ensenyament, ofereix Formació Professional des del …