Inici / Actualitat / Els projectes de 1r i 2n de Primària

Els projectes de 1r i 2n de Primària

 

A Primària aprenen les ciències naturals i socials mitjançant projectes que sorgeixen de la curiositat dels mateixos alumnes. Enguany els més petits estan treballant de tot.

A 1r E de Primària estan fent el projecte sobre els hàmsters! I que millor que tenir-ne un dins la classe. Han hagut de fer una llista de tot allò que necessiten, recollir euros, mirar què val cada cosa, fer un pressupost, comparar preus, fer votacions, fer una comanda, enviar emails, demanar a les famílies si ens ajudaran a cuidar na Pipa i mil feines més que tenim pendents… Estan molt emocionats!

Per la seva banda, a les classes de 1r B i 1r F treballen el projecte dels experiments! Els dos grups s’han convertit en grans científics i s’ho passen d’allò més bé aprenent les ciències d’una forma tan divertida.

I a la classe de 1r A estan realitzant el seu projecte sobre els personatges fantàstics. Treballaran les ciències a través dels seus dibuixos favorits: spiderman, Hulk, Ladybug, Harry Potter… tot un repte!

Els nins i nines de 1r C i D de Primària segueixen investigant i aprenent sobre l’apassionant món dels insectes. Per veure’ls de primera mà, varen sortir a la recerca de “bitxos” a l’escola per comprovar tot el que han après fins ara sobre el seu projecte.

A 2n de Primària també aprenen diferents etapes de la història. A 2n F treballen els animals mitjançant el projecte dels conills i a 2n A estan directament fent un projecte sobre els animals. 

Per la seva part, a 2n D estan aprenent com es vivia a l’Antic Egipte, quins déus tenien, perquè els adoraven i fins i tot  estan creant la seva pròpia piràmide. En canvi, a 2n E estan descobrint part del nostre passat amb el projecte dels invents, que els ha duit a conèixer diferents períodes de la història a través d’inventors que varen crear objectes nous i útils en un moment determinat del passat. Una bona forma d’aprendre a ubicar els fets històrics en una línia del temps. 

A 2n C també han viatjat en la seva màquina del temps, però en aquesta ocasió s’han aturat a l’antiga Grècia. Han investigat com es vivia, què feien en aquella època, i fins i tot, han recreat uns Jocs Olímpics!

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …