Inici / Actualitat / En què consisteix una beca Erasmus+?

En què consisteix una beca Erasmus+?

La nostra coordinadora d’Erasmus+, Xisca Girart, està realitzant xerrades entre l’alumnat de 1r d’FP i cicles formatius on explica en què consisteix una beca Erasmus+. Com sabeu, són finançades per la Unió Europea i donen l’oportunitat a l’alumnat de 2n curs d’un cicle formatiu de grau mitjà o Formació Professional Bàsica de realitzar estades formatives en empreses a diferents països de la UE. L’objectiu és estudiar a diferents països, de tal forma que els joves facin el 50% de les pràctiques a les Illes i l’altre 50% a fora.

L’alumnat seleccionat el pròxim curs per gaudir d’una beca Erasmus+ rebrà un curs gratuït de preparació lingüística que podrà ser d’anglès, alemany o italià. A més, el centre educatiu té contractada una pòlissa d’assegurança per a tots aquells que participin en el Programa Erasmus+.

Aprofitar les pràctiques Erasmus+ és una bona forma d’acostar-se a la realitat europea en tots els seus àmbits. Es tracta d’una experiència professional, però també personal per a l’alumnat que hi participa.

No et perdis...

El CIDE celebra el Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra la dona

Cada 25 N, el CIDE celebra el Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra …