Inici / Actualitat / Ens solidaritzam amb els que més ho necessiten

Ens solidaritzam amb els que més ho necessiten

Arriba Nadal i al CIDE volem recordar aquells que més ho necessiten amb diverses campanyes solidàries com la d’Ecotoys, els Reis de la il·lusió i Es Rebost.

Un any més hem decidit col·laborar amb la iniciativa Reis de la Il·lusió per aconseguir que els infants, malgrat la seva situació familiar, continuïn sent els vertaders protagonistes de les festes de Nadal i que mai perdin les seves il·lusions. Consideram que no és just que un infant que pertany a una família que actualment passa per una mala situació econòmica no pugui sentir la il·lusió de rebre un regal nou o la joguina desitjada.

Cercam gent que vulgui col·laborar amb Somnis Reciclats que ens farà arribar les cartes d’aquests infants a l’escola per tal que aquells interessats a fer-se’n càrrec d’una puguin apadrinar-la adquirint el regal demanat per l’infant. És per això que dimecres dia 7 de desembre tendreu la possibilitat de triar la carta que voleu apadrinar, assistint al hall de l’escola a partir de les 16:30h.Vos hi esperam a tots!


Enguany també es farà recollida de juguetes per part d’ECOTOY’S, que les restauraran per a la seva venda en un mercat solidari. Tot el que es recapti anirà destinat a l’ONG “Una possibilitat de vida”. Esperam les vostres juguetes a l’aula de 4t d’ESO PRAQ fins dia 2 de desembre.


Finalment, posarem en marxa la campanya d’Es Rebost, on els alumnes de totes les etapes del CIDE i els treballadors del nostre centre mostren la seva solidaritat amb els més desfavorits duent tota mena d’aliments i productes d’higiene. Aquesta donació va destinada a Càritas Mallorca, la qual la donarà a les famílies més necessitades de l’illa.

No et perdis...

Dos alumnes del CIDE guanyen el concurs d’oratòria a la categoria infantil i juvenil

El 10 de maig es va celebrar la final del concurs d’oratòria a la sala …