Inici / 50è Aniversari / Festa del 50è aniversari del CIDE

Festa del 50è aniversari del CIDE

Festa 50

El 10 de desembre el CIDE ha celebrat la seva gran festa amb motiu del seu 50è aniversari, a l’Auditòrium de Palma, que ha bullit durant tot el dia amb les actuacions dels alumnes i que, a més, ha estat ple durant totes les funcions.

La festa ha començat amb una gran sorpresa per a tots els pares, la projecció del lip dub en el qual han participat tots els alumnes i treballadors de l’escola, i que ha tengut un gran èxit entre el públic. Els presentadors de la gala, en Joan Riera i na Marina Andreu, antics alumnes del centre, han entretingut els assistents amb anècdotes viscudes en aquesta escola, han fet parlar els familiars dels alumnes i han tret més d’un somriure durant la jornada.

publico auditorium Festa 50

   

Ells han estat els encarregats de donar pas al director, Joan Perelló, que ha donat la benvinguda i també ha volgut agrair la confiança que les famílies donen any rere any al CIDE.

L’acte ha comptat amb actuacions dels alumnes que estaven dedicades a les 5 darreres dècades, ja que són els anys de vida que té el CIDE. Entre actuació i actuació, els treballadors del CIDE també han aportat el seu granet d’arena realitzant diferents escenes còmiques que reflectien com podia ser el dia a dia d’una família o d’un grup d’alumnes de l’escola durant els anys 60, 70, 80, 90 i 00.

En total s’han realitzat tres funcions. La primera ha estat al matí i és on han actuat els alumnes més menuts, els de 3, 4 i 5 anys. Durant aquesta sessió hem pogut gaudir i ballar cançons tan conegudes com “Los chicos y las chicas” dels 60, “Superman” de Miguel Bosé i “Maquillaje” dels 80, entre d’altres.

 

1a funció infantil Festa 50

 

La segona s’ha fet a les 16.30 h i en aquesta han ballat els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t de primària cançons com “La yenka”, “Y.M.C.A”, “Rocky”, “Waka waka”, etc.

 2a funció primària Festa 50  final 2a funció 1r 2n 3r i 4t primària Festa 50

 

I la darrera, que ja s’ha fet a les 19.30 h ha estat protagonitzada pels alumnes de 5è i 6è de primària i de secundària. Una darrera funció però no menys important amb reproduccions de pel·lícules tan emblemàtiques com “ET” i “Indiana Jones”, on també ha sorprès al públic un flash mob, una actuació de ball sobre steps i un cor que va entonar part del musical “The Beatles In Revue”.

 3a funció 6è primària Festa 50
 3a-funcion_coro-1o-bachillerato  3a-funcion_1o-bachillerato
   

Aquesta gran festa ha comptat amb la coordinació i el guió de Sergi Baos, dramaturg i professor del centre, que ha estat l’encarregat de treure el millor de tots i cada un dels que han participat en aquesta gala.

Han estat molts mesos de feina i esforç que han valgut la pena per celebrar el nostre mig segle de vida. Molts d’anys CIDE!

 

* Aquí podreu veure més fotos i vídeos de la festa.

A més, us deixam el reportatge que ha fet IB3TV de l’acte.

No et perdis...

Extraescolars 1-10S

Inscripció extraescolars 2023-2024

El proper dia 1 de setembre i fins dia 10 de setembre, s’obrirà el termini …