Inici / Actualitat / Finalitzada la 2a fase del circuit CIDESaludable

Finalitzada la 2a fase del circuit CIDESaludable

 

Ja s’ha acabat la 2a fase del circuit CIDESaludable. A partir d’ara trobareu a cada punt d’activitat física un cartell amb diferents colors, que establirà el nombre de sèries i de repeticions que s’han de fer en funció de l’edat i/o curs al qual pertanyeu. Per exemple, les indicacions en color verd clar corresponen a l’alumnat d’Infantil i de 1r i de 2n de Primària. Les violetes són les destinades als infants de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària. Les roses són les que corresponen als joves d’ESO. I per acabar, trobareu les de color taronja, enfocades als adults.

Ja sabeu que aquest és el primer circuit amb zones d’exercicis que es fa a l’interior d’una escola a les Illes Balears. En total compta amb 540 metres senyalitzats amb 3 zones d’exercicis específics. A més, al punt de sortida, a la porta del pavelló esportiu, estan detallats tots els consells i recomanacions a tenir en compte abans de realitzar el circuit com: dur roba i calçat còmodes, escalfar i estirar abans de començar, hidratar-se bé, seleccionar el nostre propi ritme, etc.

Fer exercici a través d’aquest circuit ens serveix per mantenir una vida activa, combatre el sedentarisme, l’obesitat i a la vegada serveix com a eina per treballar la nostra educació emocional.

No et perdis...

Korfball

Informació sobre el korfbal.l Korball.docx