Inici / Actualitat / Finalitzada la 2a fase del circuit CIDESaludable

Finalitzada la 2a fase del circuit CIDESaludable

 

Ja s’ha acabat la 2a fase del circuit CIDESaludable. A partir d’ara trobareu a cada punt d’activitat física un cartell amb diferents colors, que establirà el nombre de sèries i de repeticions que s’han de fer en funció de l’edat i/o curs al qual pertanyeu. Per exemple, les indicacions en color verd clar corresponen a l’alumnat d’Infantil i de 1r i de 2n de Primària. Les violetes són les destinades als infants de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària. Les roses són les que corresponen als joves d’ESO. I per acabar, trobareu les de color taronja, enfocades als adults.

Ja sabeu que aquest és el primer circuit amb zones d’exercicis que es fa a l’interior d’una escola a les Illes Balears. En total compta amb 540 metres senyalitzats amb 3 zones d’exercicis específics. A més, al punt de sortida, a la porta del pavelló esportiu, estan detallats tots els consells i recomanacions a tenir en compte abans de realitzar el circuit com: dur roba i calçat còmodes, escalfar i estirar abans de començar, hidratar-se bé, seleccionar el nostre propi ritme, etc.

Fer exercici a través d’aquest circuit ens serveix per mantenir una vida activa, combatre el sedentarisme, l’obesitat i a la vegada serveix com a eina per treballar la nostra educació emocional.

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …