Inici / Formació Professional

Formació Professional

Més de 300 empreses t’esperen!

El Col·legi CIDE, cooperativa d’ensenyament, ofereix Formació Professional des del seus inicis, ara fa quasi 50 anys. Des de l’entrada en vigor de la Formació Professional, el CIDE va apostar per donar sortida a la demanda d’una part del nostre alumnat. Avui el CIDE és un dels centres amb més experiència i amplia trajectòria en FP.

Per aquest motiu i perquè el nostre alumnat demostri una gran preparació i responsabilitat, tenim les millors empreses per realitzar les importants hores de pràctiques. Comptam amb més de 300 empreses perquè els nostres joves facin les pràctiques.

fotoord

Les empreses confien en la formació dels i de les nostres joves i a més de facilitar les pràctiques professionals, moltes d’elles els han ofert, en acabar, un contracte laboral. Tant és així que tenim molts i moltes exalumnes treballant-hi a moltes.

Apart del tracte humà i personalitzat que ens caracteritza envers el nostre alumnat, el professorat dels diferents cicles formatius i de la Formació Professional Bàsica són especialistes en els seus mòduls. La majoria només imparteix formació professional i estan en contínua formació per transmetre a l’alumnat les darreres exigències del mercat.

Fomentam el treball en equip, potenciam l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació i la iniciativa individual i col·lectiva.

El CIDE ofereix formació professional de grau mitjà en les especialitats de Gestió Administrativa, Instal·lacions elèctriques i automàtiques i Sistemes microinformàtics i xarxes i, també, el cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma. A més, ofereix Formació Professional Bàsica (Títol Professional Bàsic en Serveis Administratius).

El nostre alumnat  adquireix coneixements teòrics i pràctics per desenvolupar-se davant qualsevol situació. Comptam a les aules amb els darrers programes, sistemes i equips que reprodueixen la realitat que es trobaran a les empreses.

El gran ventall d’empreses que tenim per oferir als i les nostres joves, les pràctiques reglades i la dilatada trajectòria del nostre professorat ens dóna un valor afegit a l’hora de triar el nostre centre.

A més, el CIDE ofereix al seu alumnat projectes de mobilitat com el que ofereix Erasmus +. Són beques finançades amb fons europeus que donen l’oportunitat als nostres joves de realitzar estades formatives en empreses a diferents països de la Unió Europea.

Tria el CIDE!

Oferta educativa

Formació Professional Bàsica:

Cicles Formatius de Grau Mitjà:

Cicle Formatiu de Grau Superior:

Serveis

El CIDE, cooperativa d’ensenyament, ofereix als seus i a les seves estudiants tota una sèrie de serveis afegits com:

PROTOCOL COVID-19, CURS 2020-2021

Durant aquest curs 2020-2021 l’alumnat de Cicles Formatius farà les classes de forma semipresencial, acudint la meitat de la setmana a l’escola i l’altra meitat seguint les classes des de casa. Durant la seva estada a l’escola, l’alumnat de CCFF haurà de dur sempre la mascareta posada i seguir les normes de seguretat sanitària com la distància de seguretat i la rentada de mans.

L’accés al centre dels grups de CCFF i FPB serà per la porta 8 (pavelló) de 8 a 8.05 h. L’alumnat s’ha de dirigir directament a les aules/ tallers sense romandre al pati. El professorat serà ja a l’aula.

Els alumnes de CCFF sortiran al pati a les 10.50 h de manera ordenada i evitant acumulacions. L’ús de la mascareta serà obligatori. No es podrà jugar a pilota i s’evitaran aglomeracions. 

L’alumnat de cicles formatius podrà utilitzar el menjador però ha d’accedir-hi amb mascareta i respectant les normes establertes. A cada taula podran seure dues persones com a màxim i respectant la distància de seguretat entre ells. També hauran de netejar-se les mans abans d’entrar i disposaran d’una polsera amb xip per poder marcar la seva entrada al menjador sense haver de tocar cap aparell electrònic.

Es prioritzarà que les tutories amb famílies/ alumnes es realitzin de forma telemàtica. L’enllaç de la reunió s’enviarà poc abans durant el mateix dia.

La plataforma en línia que utilitzarà l’escola per fer feina diàriament serà el Google Classroom. La resta d’informació de l’escola la rebran mitjançant comunicats via Gestib, pàgina web, xarxes socials o el mateix Google Classroom de l’aula.