Inici / Actualitat / Graduacions adaptades a la pandèmia

Graduacions adaptades a la pandèmia

Enguany les graduacions s’han duit a terme però adaptades a la pandèmia actual. Cada etapa les ha celebrat d’una forma diferent, ja que no estava permès oferit cap mena de refrigeri amb tots.

Els primers a graduar-se han estat els joves d’ESO, que ho van celebrar el divendres 11 de juny. Tots van arribar amb les seves millors gales per acomiadar-se dels seus companys. La majoria seguiran amb nosaltres, però d’altres marxaran de l’escola per emprendre el seu camí, així que era un dia molt especial per ells. Enguany, però, s’ha prioritzat que poguessin graduar-se tots junts a la vegada. Això ens ha obligat, per qüestió d’aforament, a retransmetre en directe l’esdeveniment a través del youtube de l’escola perquè les famílies ho poguessin veure des de casa.

En canvi, els nins i nines de 6è d’Infantil s’han graduat en tres dies diferents: el 15, el 16 i el 17 de juny. Cada dia han participat dues classes en dos espais diferents a l’aire lliure i les famílies han pogut veure els infants amb la banda i el birret acomiadant-se dels seus companys i de les mestres que els han acompanyat durant els darrers tres anys. Gràcies a totes les famílies que han participat i que han respectat les distàncies de seguretat i han duit la mascareta en tot moment.

Per la seva banda, els i les joves de 2n de Batxillerat i de Cicles Formatius han celebrat la seva graduació el 18 de juny. En el seu cas, també s’ha prioritzat que poguessin graduar-se tots junts i per tant, no han pogut assistir les famílies, però sí que han pogut seguir l’acte en streaming.

Els darrers han estat els alumnes de Primària ha realitzat les graduacions la tarda del 21 de juny també davant l’atenta mirada dels seus familiars, que també han respectat les normes actuals, però ho han fet en dos torns. En cada torn han celebrat l’acte tres classes diferents. Els alumnes han tingut oportunitat de llegir els seus discursos i cantar les cançons que havien après a les seves famílies.

Ha estat un any diferent, però en el qual, a diferència de l’anterior, l’alumnat ha pogut viure les seves graduacions tot i les restriccions sanitàries.

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …