Inici / Actualitat / Ja es pot visitar l’exposició NO I PUNT contra la violència de gènere

Ja es pot visitar l’exposició NO I PUNT contra la violència de gènere

 

Des del dia 4 i fins al 15 de novembre, al hall del col·legi CIDE de Palma s’ha instal·lat l’exposició NO I PUNT contra la violència de gènere. Es tracta d’una mostra itinerant feta per l’àrea d’igualtat, joventut i drets cívics de l’Ajuntament de Palma. 

En aquest plafó tant els treballadors, com els alumnes i les seves famílies trobaran frases que els faran reflexionar sobre les agressions verbals i no verbals cap a les dones. Volen ser un testimoni de situacions quotidianes. Són relats narrats en primera persona, mostres de rebuig, expressions de ràbia i de por, denúncies de les violències sexuals patides en un concert, en un autobús, al carrer… simplement pel fet de ser dona. 

Les classes que volen van visitant aquesta exposició i treballen en grup la prevenció de la violència sexual entre els joves. Un problema molt arrelat a dia d’avui i on el CIDE vol conscienciar des de petits de la importància del respecte cap a les dones, i de la importància de la igualtat de gènere. Per això comptam amb un Pla d’Igualtat que s’incentiva a tots els àmbits de l’escola.

Aquesta acció està emmarcada dins els actes amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la violència contra la dona que se celebra el 25 de novembre.

 

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …