Inici / Actualitat / L’alumnat de secundària i postobligatòria gaudeix de la Diada CIDE

L’alumnat de secundària i postobligatòria gaudeix de la Diada CIDE

El dia 31 de març, l’alumnat de secundària i postobligatòria va gaudir de la Diada CIDE, una jornada plena d’activitats per compartir tant amb els seus companys com amb la resta de professors i poder fer comunitat.

Al llarg del matí va haver-hi diferents torneigs de futbol 7, ping-pong, vòlei, bàsquet, bàdminton i escacs. A més, aquells que no volien fer esport, tenien diverses opcions, com participar en els jocs de taula que hi havia a les classes o visitar la casa del terror que va preparar l’alumnat de 2n de Batxillerat. Les seves aules es varen transformar en un psiquiàtric i en el món de Coraline i van demostrar les seves arts escèniques fent por i creant espais plens de misteri.

Però també va haver-hi espai per a la música i la creativitat. Molts varen gaudir de valent al taller de circ pujant a un monocicle o a unes xanques, i d’altres escoltant l’obra que havien preparat els més petits de secundària. Al teatre gran i per torns, els joves de 1r d’ESO varen mostrar als seus companys el musical que havien treballat dins l’àrea de música: una obra amb trets de la cultura mallorquina i feta amb molta il·lusió i molta feina d’interpretació, ball, música i escenografia. Tot un espectacle de llum, color i creativitat.

Quant a l’alumnat de formació professional, varen gaudir d’un escape room, tant en horari de matí com d’horabaixa, on havien de superar diferents reptes.

I per acabar, què millor que lluitar contra els teus professors? Això va ser possible al ja tradicional partit entre docents i alumnes, en què participa cada any l’alumnat de 2n de Batxillerat. L’alumnat que va arribar a aquest duel va ser el guanyador del torneig previ que va disputar l’alumnat de 1r i 2n de Formació Professional i de 2n de Batxillerat. El partit va ser renyit i es varen veure moltes ganes i entusiasme sobre el terreny de joc, però, malauradament, va finalitzar amb un empat. Sigui com sigui, el que està clar és que va ser un dia per compartir i disfrutar tots junts que segur els nostres alumnes no oblidaran.

No et perdis...

Guanyadors dels concursos literaris de secundària 2023

Un any més els nostres alumnes han deixat volar la seva imaginació per fer textos …