Inici / Actualitat / Les activitats nadalenques acomiaden la darrera setmana de classes del 2018

Les activitats nadalenques acomiaden la darrera setmana de classes del 2018

 

El CIDE ha organitzat una gran varietat d’activitats destinades als alumnes per a gaudir d’una setmana plena d’il·lusió com és l’arribada de Nadal. L’activitat més especial, i també més esperada, ha estat la visita dels patges reials a l’escola. Tots els alumnes d’Educació Infantil i els de 1r i 2n d’Educació Primària varen baixar al pati cobert per entregar les seves cartes als patges reials i que aquests les facin arribar als reis d’Orient perquè els duguin els regals que els han demanat.

   
     

A més, els alumnes també han aprofitat per cuinar productes representatius d’aquestes dates tan assenyalades. Els alumnes d’Educació Infantil varen fer galetes de Nadal amb l’ajuda d’alguns pares que varen voler col·laborar amb els petits de forma voluntària. D’altra banda, els alumnes de 6è d’Educació Primària varen elaborar bolles de coco que de ben segur gaudiran de menjar-les amb la família.

 
 
 

 

Així mateix, també hi ha hagut temps per gaudir de representacions teatrals dels alumnes que fan teatre en anglès. La professora Yolanda Gracia ha dirigit les dues obres que han representat els petits actors. Els alumnes de 3r i 4t varen representar una obra anomenada ‘Rudolf’ i els de 5è i 6è en varen representar una de distinta, ‘Different families’.

     
     

I per aquesta ocasió, els alumnes de l’escola han decorat els passadissos i les parets de les aules per viure amb la màxima il·lusió l’arribada de Nadal. I en especial, els alumnes de 3r A d’Educació Primària ho han volgut celebrar amb una fotografia nadalenca per felicitar a tothom.

     

Des del CIDE volem desitjar un bon Nadal i feliç any nou a tots!

 

No et perdis...

Extraescolars 1-10S

Inscripció extraescolars 2023-2024

El proper dia 1 de setembre i fins dia 10 de setembre, s’obrirà el termini …