Menjar casolà i amb menús adaptats
Un dels objectius del nostre centre és que el menjador esdevengui un espai saludable que ofereix als alumnes una alimentació variada i fomenti els bons hàbits, l’autonomia i el saber estar a taula.
El CIDE compta amb el seu propi servei de cuina i elabora mensualment uns menús supervisats per una comissió, a la qual hi participen els caps de cuina, una nutricionista, el servei mèdic i membres del Consell Rector i Direcció.
També s’elaboren menús adaptats a alumnes amb diferents tipus d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. L’equip de cuina és l’encarregat de dur endavant aquest servei.
Dieta variada i saludable
A més, amb la finalitat de facilitar la feina del mares i pares, conjuntament amb els dinars, es donen unes recomanacions de sopars. Es tracta que el nostre alumnat gaudeixi d’una dieta variada i saludable tant al centre com a casa.
Les instal·lacions de les nostres dependències així com el menjar que s’hi elabora, estan controlats periòdicament per un laboratori d’anàlisi.