Inici / Menjador escolar

Menjador escolar

menjador escolar

Un menjar casolà, variat i saludable

 

Un dels objectius del nostre centre és que el menjador esdevengui un espai saludable que ofereix als alumnes una alimentació variada i fomenti els bons hàbits, l’autonomia i el saber estar a taula.

El CIDE compta amb el seu propi servei de cuina i elabora mensualment uns menús supervisats per una comissió, a la qual hi participen els caps de cuina, una nutricionista, la metgessa de l’escola i membres del Consell Rector i Direcció.

També s’elaboren menús adaptats a alumnes amb diferents tipus d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

A més, amb la finalitat de facilitar la feina dels pares, conjuntament amb els dinars, es donen unes recomanacions de sopars. Es tracta que els nostres alumnes gaudeixin d’una dieta variada i saludable tant al centre com a casa.

Podeu consultar el menú de juny i els berenars.

Les instal·lacions de les nostres dependències així com el menjar que s’hi elabora, estan controlats periòdicament per un laboratori d’anàlisi.

L’equip de cuina és l’encarregat de dur endavant aquest servei.

menjador escolar 3 menjador escolar i cuina

Horari del menjador:

L’horari del menjador està organitzat en diferents torns, segons les etapes i va de les 12 a les 14:30h.

Els alumnes estan atesos pel personal del centre, que atenen a les necessitats específiques de cada edat.

A més, l’escola facilita als alumnes d’Infantil, 1r i 2n de Primària, que dinen al centre, el berenar de l’horabaixa.

 

Protocol COVID-19 (curs 2021-2022):

Durant el curs 2021-2022 i per complir amb la normativa establerta pel Govern de les Illes Balears, el menjador s’ha dividit en diferents espais mitjançant parets mòbils per tal de mantenir la distància entre els grups bombolla que hi ha a Educació Infantil i Primària. Aquests grups bombolla faran torns de menjador, tendran el seu espai assignat, que serà fix, i entraran i sortiran en grup sempre amb el seu mestre de referència per no creuar-se amb cap altre grup bombolla.

En el cas de l’alumnat de Secundària i Postobligatòria, seuran només dues/tres persones per taula mantenint la distància de seguretat i cada alumne durà una polsera amb xip per marcar a l’entrada del menjador i no haver de tocar cap aparell electrònic. A l’entrada i sortida del menjador es disposa també de gel hidroalcohòlic per desinfectar-se les mans i cartells informatius que recorden les normes de seguretat.

També s’ha habilitat un espai de menjador al pati cobert per poder complir amb les mesures sanitàries pertinents. Tots els espais es netejaran i ventilaran seguint el protocol establert per la Conselleria d’Educació.

*Si voleu més informació sobre el protocol COVID que seguim a l’escola, ho trobareu en el següent apartat d’Informació COVID.