Inici / Actualitat / Primària celebra les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià

Primària celebra les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià

El dimecres 19 de gener, els infants de Primària han celebrat les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià. Els infants de 1r, 2n, 5è i 6è s’han reunit al camp de futbol per viure la festa. A l’aire lliure, amb mascareta i respectant la distància de seguretat pertinent entre els diferents grups bimbolla, han creat un quadrat, en el centre del qual s’hi ubicaven els protagonistes. En Toni Salom i el seu company de la colla de xeremiers de Galilea-Puigpunyent han tocat, mentre diversos dimonis i sant Antoni, alumnes de 5è, ballaven amb la música.

Posteriorment, les classes de 5è i 6è de Primària han picat les gloses que han fet a classe i que han creat ells mateixos. 

La majoria ha vengut vestit de vermell i negre i han duit les màscares que han fet a classe. A més els nins i nines de 1r i 2n avui berenaran de pa amb sobrassada, tal com mana la tradició.

Per la seva part, l’alumnat de 3r i 4t de Primària ha sortit d’excursió per celebrar la festa i s’han repartit en grups de dues classes en diferents àrees recreatives de Mallorca com Caubet, a Bunyola, Sencelles, el Castell de Bellver i el salt des Freu.

FOTOS:

  • Si voleu veure totes les fotos i vídeos de la festa a Primària (1r, 2n, 5è i 6è), les trobareu aquí.
  • Si voleu veure les fotos de la sortida que ha fet l’alumnat de 3r i 4t de Primària, podeu veure-les aquí.

No et perdis...

Santa Cecilia al CIDE

Celebram Santa Cecília, patrona de la música

Amb motiu del Dia de la Música, en que es commemora Santa Cecília, els grups …