Inici / General / PROCÉS D’ESCOLARITZACIÓ CURS 2020-2021

PROCÉS D’ESCOLARITZACIÓ CURS 2020-2021

 

Benvolgudes famílies

Sabem de la vostra inquietud i preocupació respecte a la matrícula del pròxim curs (assignatures específiques, elecció entre religió i valors ètics…). Estam pendents de possibles canvis normatius. No passeu pena, tot d’una es pugui dur a terme el procés de matrícula vos informarem pels canals oficials del CIDE (pàgina web, xarxes socials, correu electrònic o gestib).

Direcció

 

MÉS INFORMACIÓ DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ:

A causa de la situació actual provocada pel Covid-19, des d’escolarització estam treballant per dur a terme els tràmits d’Adscripció i Admissió per al curs 2020-21 de la manera més normalitzada possible.
 
Un dels punts que més ens ocupen és trobar la manera d’evitar aglomeracions i cues als centres per tal d’entregar sol·licituds. Per aquesta raó demanam a tota la població que ha de fer algun d’aquests dos tràmits o bé tots dos que tengui donada d’alta l’autenticació CL@AVE o bé estigui donat d’alta al GESTIB.
 
Si necessitau recuperar la clau del GESTIB, en aquest enllaç trobareu un manual per poder recuperar-la. En cas de no aconseguir-ho, heu de posar-vos en contacte amb les oficines del CIDE mitjançant l’email gestib@cide.es
 
Quan la Conselleria d’Educació ens doni més instruccions, vos anirem informant.
 
Vos deixam l’enllaç de la Conselleria d’Educació on podreu consultar tota la informació.
 

No et perdis...

Guanyadors dels concursos literaris de secundària 2023

Un any més els nostres alumnes han deixat volar la seva imaginació per fer textos …