Inici / Actualitat / Quatre alumnes del CIDE faran pràctiques a Europa amb les beques Erasmus+

Quatre alumnes del CIDE faran pràctiques a Europa amb les beques Erasmus+

 

Quatre alumnes del CIDE han estat gratificats amb una beca Erasmus+ per a poder viure una experiència laboral de pràctiques en un país d’Europa. Els alumnes Bruno Caldera (GA), Felipe Caliu (IEA) i Jennifer Vallespir (SMX) estaran 5 setmanes en els seus respectius països i faran 200 hores de pràctiques en empreses, mentre que na Marina Mayol (FP Bàsica) estarà dues setmanes. Aquest projecte de pràctiques està subvencionat dins el marc d’Erasmus +, una ajuda econòmica que cobreix tota l’estada a l’estranger.

Bruno Caldera de Gestió Administratives s’allotjarà a Cork, Irlanda, per realitzar tasques administratives en una escola durant cinc setmanes. Bruno assegura que va decidir apuntar-se per poder “aprendre i practicar anglès en un país on és la llengua oficial”.

D’altra banda, Felipe Caliu d‘Instal·lacions Elèctriques i Administratives també es desplaçarà a Forli, Itàlia, per treballar d’electricista com instal·lador de càmeres de videovigilància durant cinc setmanes. En Felipe s’ha endinsat en aquesta experiència per “comprovar si el que s’estudia aquí també s’aplica a un altre país”.

I na Jennifer Vallespir de Sistemes Microinformàtics i Xarxes anirà a Emmen, Holanda, a fer pràctiques d’informàtica a una indústria química. Na Jennifer explica que volia anar d’Erasmus perquè “li feia molta il·lusió provar aquesta experiència que pot ser molt enriquidora per al seu futur”.

I per la seva part, na Marina Mayol de Formació Professional Bàsica viurà una estança més curta, dues setmanes, a Cork, Irlanda, per fer d’auxiliar d’oficina. Serà la primera vegada que una alumna de Formació Professional Bàsica té l’oportunitat d’anar d’Erasmus. Na Marina assegura que no s’ho va pensar dues vegades perquè vol “viure l’experiència d’anar a un altre país, formar-se professionalment a una altra banda i així, poder ampliar el seu currículum”.

 

No et perdis...

Menú menjador CIDE setembre 2023

Menú del menjador – Setembre 2023

A continuació podeu consultar el menú del mes de setembre de 2023. Com sempre, també …