Inici / Actualitat / Setmana de disseccions a 1r de Batxillerat

Setmana de disseccions a 1r de Batxillerat

 

Les professores de Biologia i Anatomia, Joana Gomila i Lourdes Julbe, organitzaren tota una setmana de disseccions per als alumnes d’aquestes assignatures de 1r de Batxillerat. 

L’alumnat varen anar al laboratori del col·legi, on pogueren observar l’aparell digestiu, circulatori, respiratori i excretor d’un porc. Han tengut l’oportunitat d’obrir òrgans d’aquests aparells com el cor o els ronyons i observar les seves parts i estructures internes. 

Els estudiants es varen dividir en grups de 6 per a realitzar-les i, fet això, plasmaren els coneixements assolits durant la setmana en un treball teòric.

Aquest projecte els ha servit per aprendre a treballar de manera ordenada, cooperativa, neta, organitzada i amb molta concentració. A més, no tan sols dugueren a terme les   disseccions, sinó també altres experiments, com bufar pulmons a través d’un tub per veure com s’inflen o posar un tros de fetge i un tros de pulmó en un vas amb aigua i mirar què passava.

Els ha semblat una experiència única amb la qual han pogut aprendre molt i descobrir que no tot era com pensaven, com per exemple el fetge, que l’imaginaven molt més petit.

Laura Moragues i Carme Aguilar (1r de Batxillerat C)

 

 

No et perdis...

Menú menjador CIDE setembre 2023

Menú del menjador – Setembre 2023

A continuació podeu consultar el menú del mes de setembre de 2023. Com sempre, també …