Inici / Actualitat / Torna la lliga de debat de Batxillerat en format virtual

Torna la lliga de debat de Batxillerat en format virtual

 

 

Un any més, tornam a participar en la Lliga de debat de Batxillerat. Enguany els representants del CIDE seran el grup CIDEcars, que compta amb els següents alumnes de 1r de Batx. C: Bel Amer, Pablo Angosto, Joaquín Arana, Sergio Bauzá, Andrea Contestí, Núria Navarrete i Joan Rodríguez.

Enguany, a conseqüència de la situació actual, els debats es realitzaran de forma virtual a través de la plataforma zoom. També hi ha hagut canvis en relació amb les regles del debat. Hi haurà quatre debats classificatoris. El primer serà divendres 18 de desembre a les 17 h, el segon el dimecres 27 de gener a les 18 h, el tercer el 24 de febrer a les 18 h i el quart el dimarts 23 de març a les 18 h. Quan acabin totes les rondes i en funció de la situació sanitària, es determinarà si la final es pot dur a terme de forma presencial o no. 

De moment ja es preparen per al primer debat contra l’escola Sant Bonaventura amb el tema: És convenient continuar amb el sistema d’educació tradicional espanyol? Els hi desitgem molta sort la propera setmana!

No et perdis...

Els patges reials visiten el CIDE

  Un any més els patges reials han decidit visitar el CIDE perquè els infants …