Inici / Actualitat / Would you like a cup of tea?

Would you like a cup of tea?

te2Si ets pare d’alumnes del CIDE i t’interessa millorar el teu nivell d’anglès, tenim una proposta per a tu! Que vinguis al col·legi a fer un té amb nosaltres i, de pas, milloris el teu nivell d’anglès en companyia d’altres pares i dels nostres professors. I a més a més… gratis!

Es tracta d’una proposta de la comissió de programes internacionals i pensam que pot ser una gran idea. La cosa aniria així: les classes es donarien en format de reunió -amb el típic té anglès i pastes per acompanyar- en un ambient distès, en grups reduïts, a diferents nivells, amb materials audiovisuals, professors de la casa i sense cap ànim de lucre. En principi les classes serien setmanals, però s’anirà veient en funció de l’afluència de pares. Les classes s’organitzarien d’una manera informal, com una xerrada/col·loqui d’una hora de duració sobre un tema d’actualitat, una pel·lícula, un article del diari o qualsevol altre tema que pugui ser interesant.

En les pròximes setmanes, des del CIDE enviarem una circular a tots els pares, farem una prova d’anivellament i els interessats seran assignats a un grup. Hi haurà tants grups com voluntaris hi hagi a l’hora de dur endavant aquesta iniciativa tan original. Què en penses? Will you join us?

No et perdis...

Apunta’t als Cicles Formatius del CIDE i… prepara’t pel món laboral!

Més de 300 empreses t’esperen! El Col·legi CIDE, cooperativa d’ensenyament, ofereix Formació Professional des del …